Logo Safety Triggers
Vraag en antwoord


Vraag en antwoord over Safety Triggers

VRAAG EN ANTWOORD ALGEMEEN


Wat krijg ik als ik een abonnement afsluit?

Je krijgt toegang tot je eigen dashboard in een afgeschermde omgeving en alle gebruikers hebben toegang tot het dashboard en de app op de telefoon gebruiken. 


Hoe begin ik met Safety Triggers? 

Door je bedrijf te registreren, de medewerkers een introductie te geven en de stappen in de snelstartgids te volgen. Dan staan de basisgegevens in het dashboard en kun je verder met de volgende stappen. Informatie hierover staat in het dashboard en je krijgt wekelijks een mailtje met tips.


Kan Safety Triggers het inrichten van het dashboard uit handen nemen?

Ja, dat kan. We werken met ambassadeurs die dit voor je kunnen doen. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor de introductie het management en de medewerkers en het inrichten van de basis van het systeem.  


Moet ik álle medewerkers van mijn organisatie in het dashboard zetten?

Nee, dat hoeft niet. Je kunt ook alleen de preventiemedewerker en veiligheidskundige aanmelden. Het abonnement is wel op basis van het aantal medewerkers in jouw bedrijf. 


Scroll helemaal naar beneden voor de algemene voorwaarden.


VRAAG EN ANTWOORD OVER DE ABONNEMENTEN


Welke abonnementen zijn er voor Safety Triggers?

Er zijn 4 abonnementen beschikbaar die passen bij de grootte van de organisatie of de locatie. Klik hier voor meer informatie. 


Hoe worden de kosten van de licentie en maandbedrag van mijn abonnement bepaald?

De kosten van de licentie en het abonnement hangen af van de hoeveelheid medewerkers per organisatie of locatie. Bij het afsluiten van het abonnement geef je dit aan. Worden het er meer? Dan wordt het bedrag de volgende maand aangepast. Je krijgt hiervan een trigger.


Hoe werkt het met de betalingen?

Je registreert je eerst vrijblijvend en gratis voor de proefperiode. Als de proefperiode is afgelopen krijg je een pop-up om een abonnement af te sluiten. Je betaald dan meteen de licentiekosten en je hebt direct weer toegang tot jouw dashboard. Na enkele dagen krijg je een verzoek om de automatische incasso voor het maandbedrag goed te keuren. Hierna wordt iedere maand in de eerste week van de maand automatisch het maandbedrag afgeschreven. Safety Triggers in onderdeel van NRdoet, deze naam zul je daarom op de betaalafschriften en facturen zien.


Ik heb al een bedrag voor de licentie betaald voor een aantal gebruikers, nu worden het er meer. Wat gebeurt er dan?

Dan wordt het nieuwe bedrag voor de licentie in rekening gebracht. Het eerste bedrag dat is betaald, wordt dan in mindering gebracht. Er wordt niets gecrediteerd als er minder gebruikers in Safety Triggers staan dan bij aanmelding is aangegeven.


Wat gebeurt er met de gegevens als ik mijn abonnement opzeg?

De gegevens worden 6 maanden bewaard. Je krijgt van tevoren een trigger en dan kun je ervoor kiezen de gegevens langer te bewaren of te laten verwijderen. Als je niet reageert, worden de gegevens nogmaals 6 maanden bewaard.


Voor hoe lang sluit ik een abonnement af?

Je sluit, na de proefperiode, een abonnement af voor 1 jaar. Na het eerste jaar wordt het, als je niet opzegt, een abonnement voor onbepaalde tijd.


Wordt mijn abonnement automatisch verlengd?

Een abonnement wordt, na de proefperiode, afgesloten voor een jaar en daarna voor onbepaalde tijd verlengd, tenzij je op tijd opzegt. Na het jaarabonnement kun je maandelijks opzeggen door een mail te sturen naar opzeggen@safetytriggers.nl


Kan ik in het eerste jaar het abonnement ook stopzetten?

Ja, je kunt wel stoppen met het gebruik van het systeem en een mail sturen naar opzeggen@safetytriggers.nl. De maandelijkse kosten worden dan nog wel tot het eind van de looptijd afgeschreven.


Hoe lang is de opzegtermijn?

Je kunt, na het eerste jaar, op ieder moment je abonnement opzeggen. De opzegtermijn is 1 maand vanaf de eerste dag van de volgende maand. Stel dat je op 11 november opzegt, dan eindigt het abonnement op 1 januari.


Wat zijn de voorwaarden voor de proefperiode?

Klik hier voor de voorwaarden.


Scroll helemaal naar beneden voor de algemene voorwaarden.


PROEFPERIODE VOORWAARDEN


Hoe lang duurt de proefperiode?

De proefperiode duurt altijd minimaal 1 maand vanaf het moment dat je je hebt aangemeld. Na de maand kun je ervoor kiezen om een abonnement af te sluiten. Tijdens acties of op verzoek kan de proefperiode langer zijn.


Tot welke taken heb je allemaal toegang in de proefperiode?

Tijdens de proefperiode kun je als volwaardig gebruiker alle mogelijkheden in Safety Triggers uitproberen. Je hebt een maand gratis en vrijblijvend toegang. Kijk hier om te lezen wat je ermee kunt.


Hoe werkt het als de proefperiode is afgelopen?

Zodra de proefperiode is afgelopen, kun je niet langer inloggen. Echter, de gegevens gaan niet verloren. Als degene die het bedrijf heeft aangemeld, kun je nog steeds een abonnement afsluiten. Het account is dan meteen weer toegankelijk.


Wordt na de proefperiode automatisch verlengd?

Nee. Je kunt na het verlopen van de proefperiode niet meer inloggen tot er een abonnement is afgesloten.


Als ik na de proefperiode niet wil verlengen, wat gebeurt er dan met de gegevens?

De gegevens worden 2 maanden bewaard. Je krijgt een trigger voordat gegevens verwijderd worden.


Wat gebeurt er met de gegevens als ik mijn abonnement opzeg?

De gegevens worden 6 maanden bewaard. Je krijgt een trigger voordat gegevens verwijderd worden.


Scroll helemaal naar beneden voor alle algemene voorwaarden.


VRAAG EN ANTWOORD OVER HET DASHBOARD


Wat is het Safety Triggers dashboard?

Het dashboard is de online omgeving van een organisatie. Hierin staan alle relevante veiligheidszaken van het bedrijf. Ga naar de inhoud van het dashboard om de beschikbare onderdelen in het systeem te bekijken.


Hoe kom ik in het dashboard?

Nadat je een abonnement hebt afgesloten, krijg je toegang tot je eigen Safety Triggers omgeving. Je kunt dan aan de slag met het persoonlijke dashboard van jouw bedrijf.


Hoe gebruik ik het dashboard en hoe zet ik alle gegevens erin?

Zodra je een abonnement hebt afgesloten, kun je de snelstartgids raadplegen en de stappen volgen die daarin staan. In het dashboard zie je bij Vraag & antwoord meer informatie over ieder onderwerp. Verder krijg je wekelijks een mailtje met tips over de mogelijkheden in Safety Triggers. Wil je meer ondersteuning? Neem dan contact op.


Wat kan ik doen als iets niet werkt in het dashboard of de app?

Stuur dan feedback via de link in het dashboard. We zullen het zo snel mogelijk oplossen. Is het een spoedprobleem? Stuur dan een whatsapp bericht.


Wie kan in mijn Safety Triggers dashboard kijken?

Dat kunnen alleen de gebruikers van het dashboard. In het dashboard zijn 3 niveaus van autorisatie namelijk de eigenaar , de leidinggevende en de medewerker. 


Anoniem melden

Hoe worden mijn gegevens beschermd?

Het Safety Triggers dashboard wordt beschermd met Laravel, een toonaangevend PHP-framework. Deze staat bekend om zijn robuuste en veilige applicatieontwikkeling en is een integraal onderdeel van de veiligheid van Safety Triggers.  

  • CSRF Bescherming - Bescherming tegen Cross-Site Request Forgery aanvallen, waarbij ongeautoriseerde commando’s worden uitgevoerd namens een geauthenticeerde gebruiker.
  • SQL Injectie Preventie - Automatische preventie van SQL injectie-aanvallen door gebruik te maken van parameter binding.
  • Wachtwoord Beveiliging - Gebruik van geavanceerde hashing algoritmes voor het veilig opslaan van wachtwoorden.
  • Authenticatie en Autorisatie - Implementatie van een veilig authenticatie- en autorisatiesysteem.
  • Regelmatige Veiligheidsaudits - Periodieke audits om de veiligheid van het systeem te waarborgen en voortdurend te verbeteren.
  • Back-ups - Dagelijkse back-ups zorgen voor een snel herstel van data in het geval van een calamiteit.
  • Toegangsbeheer - Een strikt beleid zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot relevante data en functionaliteiten. 

Hoe anoniem is anoniem?

Binnen Safety Triggers kunnen anonieme meldingen gedaan worden door de gebruikers. Ook kunnen antwoorden op enquetes anoniem worden ingevuld.


Als je ervoor kiest om om een melding anoniem te versturen wordt er niet opgeslagen door welke gebruiker deze melding gedaan is. Dus het is niet alleen voor de werkgever verborgen maar ook voor Safety Triggers zelf. Ook met toegang tot de database kan er niet ingezien worden door wie de melding is ingezonden. Anoniem betekend dus ook echt anoniem!

  

Safety Triggers vraag en antwoord FAQ